Boiler Rotterdam?

“ABT Installatietechniek levert, installeert & onderhoudt boilers”

Meer dan alleen een adres voor boilers in R’dam

Naast het leveren van boilers, kunt u ons ook inschakelen voor alles wat te maken heeft met CV-Installaties:

boiler rotterdam

Periodiek onderhoud voor lange levensduur

Periodiek preventief onderhoud zal de levensduur van uw technische installaties aanzienlijk verlengen en de overlast door uitval beperken. Door het tijdig herkennen en het nemen van de juiste maatregelen is het mogelijk de kwaliteit en onderhoudsbudgetten te bewaken.

Dit zal in de meeste gevallen leiden tot duurzame installaties, kostenbesparing en reductie van het aantal storingen. Als zakelijke dienstverlener hebben wij service hoog in het vaandel staan.

U wilt met een gerust hart genieten van uw technische installatie? U bent op zoek naar een onderhoudsplan dat aansluit bij uw wensen op installatietechnisch gebied? ABT Installatietechniek zoekt samen met u naar een plan dat gericht is op het verlengen van de levensduur van uw installatie en het minimaliseren van storingen en energiegebruik.

Wij houden uw installatie in topvorm en uw werkomgeving comfortabel! Uiteraard zorgt ABT Installatietechniek er tevens voor dat uw installatie voldoet aan de meest actuele geldende normen en regelgeving.

Service CV-installatie

Wij staan altijd voor u klaar. Met onze gepassioneerde medewerkers zorgen we dat uw storingen of problemen een minimale tijd in beslag neemt en u niets hoeft te regelen. Totaal ontzorgen op het installatietechnische vakgebied. Of het nu gaat om uw inbraak- of ventilatie installatie, bij ABT Installatietechniek vindt u alles onder 1 dak.

Hoe kunnen we snel oplossend werken? Door onze medewerkers! Zij hebben hoge kennis, verantwoordelijkheid en probleemherkenning.

ABT Installatietechniek biedt bedrijven 24 uur per dag service. Of het nu een kleine storing of een complex probleem is, ABT Installatietechniek staat voor zorgeloos comfort.

Wij streven naar een snelle respons en afhandeling van storingsmeldingen. ABT Installatietechniek beschikt over een grote voorraad onderdelen in eigen beheer en daardoor kunnen de meeste gangbare problemen snel opgelost worden.

ABT Installatietechniek begrijpt dat u zo min mogelijk (productie)tijd wil verliezen bij een storing. Daarom zijn alle monteurs van vakmensen die adequaat en oplossingsgericht kunnen werken. Zodat u zo snel mogelijk verder kunt met ondernemen.

De afdeling Service en Onderhoud verzekert u van een goed onderhoudsplan én optimale bedrijfszekerheid van al uw installaties. Mocht er zich desondanks toch een storing voordoen, dan staat ABT 24 uurs servicedienst compromisloos voor u klaar!

Wij zijn gecertificeerd

ABT is een erkend installatiebedrijf uit Rotterdam. Kwaliteit door derden laten toetsen. Het is heel belangrijk voor ABT Installatietechniek dat onze organisatie wordt getoetst op alle vlakken binnen ons vakgebied. Om deze kwaliteit te waarborgen is certificering, opleidingen en innovatie nodig

Storing melden?

In geval van calamiteiten staat onze storingsdienst 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar om u weer op gang te helpen!

Geef uw storing telefonisch door of via het aanmeldformulier

U wilt meer weten over de mogelijkheden voor een Boiler in Rotterdam? Neem snel contact met ons op voor meer informatie.