Centrale verwarming Rotterdam

“ABT levert, installeert & onderhoudt CV Installaties”

Waarom centrale verwarming in Rotterdam installeren door gecertificeerd bedrijf?

Het is erg belangrijk om uw cv-installatie door een gecertificeerd installatiebedrijf te laten verzorgen, omdat er jaarlijks nog steeds meerdere mensen sterven door koolmonoxide vergiftiging, welke in de helft van de gevallen is veroorzaakt door een verkeerde cv-Installatie.

Het is bij wet al verplicht om de centrale verwarming door een erkend bedrijf te laten installeren, maar in de praktijk is dit nog niet altijd het geval.

centrale verwarming rotterdam

Neem geen risico en laat uw centrale verwarming alleen door een erkend installatiebedrijf uitvoeren. ABT is op vele gebieden gecertificeerd om u deze kwaliteit en veiligheid te kunnen garanderen.

Onderstaand onze certificeringen. Meer weten over de betekenis ervan? Bekijk onze uitgebreide toelichting.

Laat uw centrale verwarming jaarlijks controleren

Het is zeer aanbevolen om uw centrale verwarming jaarlijks te laten controleren door een erkende CV monteur in Rotterdam. Op deze manier verlengt u de levensduur van de installatie en voorkomt u gevaarlijke situaties, zoals het vrijkomen van koolmonoxide.

Storing melden?

In geval van calamiteiten staat onze storingsdienst 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar om u weer op gang te helpen!

Geef uw storing telefonisch door of via het aanmeldformulier

Meer weten over de opties voor een centrale verwarming in Rotterdam? Neem contact met ons op voor meer informatie.