CV-ketel Dordrecht

“ABT levert, installeert en onderhoudt CV-ketels in regio Dordrecht”

Uw CV-ketel in Dordrecht installatie door erkende CV-monteur?

Indien u naar een nieuwe CV-ketel in Dordrecht zoekt, bent u verplicht om dit door een erkende cv installateur te laten uitvoeren, want er gebeuren jaarlijks nog steeds ongelukken door een verkeerd geïnstalleerde cv-ketel.

Bij ABT zijn we op vele gebieden gecertificeerd, zodat we u die extra kwaliteit en zekerheid kunnen bieden bij het leveren, installeren, onderhouden of vervangen van uw cv ketel in Dordrecht.

Onderstaand onze certificeringen. Meer weten over de betekenis ervan? Bekijk onze uitgebreide toelichting.

Laat uw cv-ketel in Dordrecht periodiek controleren

CV onderhoud in Dordrecht is zeer belangrijk. Niet alleen om te zorgen dat de cv ketel maximaal rendement blijft leveren, maar ook voor uw veiligheid. Zo wordt er ook gecontroleerd of er geen koolmonoxide vrijkomt, wat levensgevaarlijk is.

Onderschat het risico niet van een slecht werkende ketel niet en laat cv ketel onderhoud periodiek uitvoeren door een erkende cv monteur van ABT Installatietechniek

ketel dordrecht

CV ketels voor particulieren en bedrijven in Dordrecht

Wij leveren en installeren cv ketels bij particulieren en bedrijven. Het maakt niet uit hoe klein of groot de installatie moet zijn, wij hebben alle kennis, ervaring en middelen om deze vakkundig te installeren. 

Storing melden?

In geval van calamiteiten staat onze storingsdienst 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar om u weer op gang te helpen!

Geef uw storing telefonisch door of via het aanmeldformulier

Afspraak maken of meer informatie over cv-ketel in Dordrecht? Neem contact met ons op voor meer informatie.