CV-ketel Rotterdam

Voor installatie, onderhoud en vervanging

CV-ketel in Rotterdam installeren door een erkende installateur

U wilt een CV-ketel in Rotterdam laten installeren? Laat dit dan door een gecertificeerd installatiebedrijf in Rotterdam installeren. Dit is niet alleen voor de kwaliteit- en het rendement van de CV-ketel, maar vooral ook voor uw veiligheid. Een verkeerd geïnstalleerde CV-ketel kan immers koolmonoxide vrij laten komen, wat zeer gevaarlijk is voor de gezondheid van een mens.

CV-ketel vervangen Rotterdam

Ook voor het vervangen van uw bestaande cv-ketel in Rotterdam kunt u een beroep doen op ABT-Installatietechniek. Ook hier is het enorm belangrijk om dit door een erkende CV-installateur te laten verzorgen. Wij zijn uitbundig gecertificeerd op het gebied van warmte- en klimaattechniek voor bedrijven en woningen.

CV-ketel onderhoud Rotterdam door erkende CV-ketel installateurs

Het laten onderhouden van uw CV-ketel is zeer belangrijk, zodat eventuele problemen vroegtijdig gevonden- en opgelost kunnen worden. Zo kunnen we bijvoorbeeld checken of er geen koolmonoxide uit uw cv ketel vrijkomt. ABT is gecertificeerd om CV ketel onderhoud uit te voeren.

Koolmonoxide zorgt nog steeds elk jaar voor doden en gewonden door een verkeerd afgestelde cv-ketel, door onvoldoende ventilatie of door vervuiling.

Zit u gevestigd in Rotterdam en wilt u een cv-ketel laten onderhouden? Neem geen risico en laat uw cv ketel direct onderhouden.

Onderstaand onze certificeringen. Meer weten over de betekenis ervan? Bekijk onze uitgebreide toelichting.

Nog meer redenen om uw cv-ketel regelmatig te laten onderhouden

Door het periodiek laten controleren van uw cv-ketel wordt de levensduur van uw installatie aanzienlijk verlengd en de kans op storingen verkleind. 

Ook zullen we controleren of de ontsteking optimaal werkt en schoon is. Hierdoor houdt u de energiekosten minimaal, omdat er geen energie verloren gaat uit de cv-ketel.

Wij houden uw installatie in topvorm en uw werkomgeving comfortabel! Uiteraard zorgt ABT Installatietechniek er tevens voor dat uw installatie voldoet aan de meest actuele geldende normen en regelgeving. Zo zijn we naast cv ketel onderhoud ook gespecialiseerd in cv installatie rotterdam, cv reparatie rotterdam en cv ketels vervangen rotterdam.

cv-ketel onderhoud Rotterdam

Storing melden?

In geval van calamiteiten staat onze storingsdienst 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar om u weer op gang te helpen!

Geef uw storing telefonisch door of via het aanmeldformulier

Meer weten over de opties voor cv-ketel onderhoud in Rotterdam? Neem contact met ons op voor meer informatie.