CV-onderhoud Dordrecht

“ABT is gecertificeerd in onderhoud aan CV-installaties”

CV-onderhoud Dordrecht door erkend CV-installateur

Voor éénmalig of periodiek CV-onderhoud in Dordrecht bent u bij ABT aan het juiste adres. Wij leveren al vele jaren complete CV-installaties aan bedrijven en particulieren.

Schakel alleen erkende CV-installateurs in voor alle voorkomende onderhoudswerken aan uw CV-installatie, om zo zeker te zijn van kwalitatieve- en goed geïnstalleerde CV-installaties. 

Helaas vallen er nog steeds gewonden en doden door koolmonoxidevergiftiging als gevolg van een slecht geïnstalleerde CV-ketel/CV-installatie.

Wilt u een nieuwe CV-ketel, bekijk dan onze pagina cv-ketel Dordrecht!

cv-onderhoud dordrecht

Onderstaand onze certificeringen. Meer weten over de betekenis ervan? Bekijk onze uitgebreide toelichting.

Waarom CV onderhoud in Dordrecht?

Het laten onderhouden van uw cv ketel is cruciaal om te controleren of de ketel maximaal rendement blijft leveren, of er geen energie verloren gaat, of de branders schoon zijn en of er geen koolmonoxide vrijkomt.

Let wel op dat dit alleen door een erkende cv monteur gebeurt, want er overlijden helaas nog steeds elk jaar mensen door het vrijkomen van koolmonoxide uit de cv ketel.

Storing melden?

In geval van calamiteiten staat onze storingsdienst 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar om u weer op gang te helpen!

Geef uw storing telefonisch door of via het aanmeldformulier

Afspraak maken of meer informatie voor cv-onderhoud in Dordrecht? Neem contact met ons op voor meer informatie.