CV-reparatie Rotterdam?

“ABT werkt exclusief met gecertificeerde cv-monteurs”

Waarom cv-reparaties alleen door erkende monteurs laten uitvoeren?

Neem geen risico met de werkzaamheden aan uw cv-ketel of cv-installatie en schakel alleen gecertificeerde cv-monteurs in.

Jaarlijks vallen er helaas nog steeds gewonden en overlijden er mensen door vrijkomende koolmonoxide. In de helft van de gevallen komt het door een slecht werkende/geïnstalleerde cv-ketel.

cv-reparatie rotterdam

ABT hecht al vanaf het begin enorm veel waarde aan kwaliteit en zekerheid en heeft daarom alle onderstaande certificeringen behaald: Meer weten over de betekenis ervan? Bekijk onze uitgebreide toelichting.

24-uurs service bij cv-reparatie

Wij weten hoe vervelend een kapotte cv-ketel kan zijn. Maak daarom gebruik van onze 24-uur s service en uw cv-ketel wordt in een handomdraai gerepareerd. In gevallen van nood kunt u ons zelfs 24/7 inschakelen.

Periodiek onderhoud aan uw cv-installatie om problemen te voorkomen

Met het periodiek laten controleren van uw cv-installatie kunnen problemen vroegtijdig ontdekt worden en voorkomt u dure reparaties. Ook zorgen we dat de ketel maximaal rendement blijft leveren en controleren we uiteraard of er geen koolmonoxide vrijkomt.

Klik op 1 van de links voor meer informatie over cv-ketel onderhoud rotterdamcv-monteur rotterdam of installatiebedrijf rotterdam.

Storing melden?

In geval van calamiteiten staat onze cv-monteur 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar om u weer op gang te helpen!

Geef uw storing telefonisch door of via het aanmeldformulier

Afspraak maken of offerte aanvragen voor cv-reparatie in Rotterdam? Neem contact met ons op voor meer informatie.