Installatiebedrijf Schiedam?

“ABT is een installatiebedrijf voor Schiedam en omstreken”

Gecertificeerd installatiebedrijf in Schiedam voor meer veiligheid en zekerheid?

Het is zeer belangrijk dat u al uw installatiewerken laat uitvoeren door een gecertificeerd installatiebedrijf, want helaas vallen er jaarlijks nog steeds gewonden en overlijden er mensen als gevolg van een slecht werkende/geïnstalleerde cv-installatie waarbij koolmonoxide vrijkomt.

Neem daarom geen risico voor uzelf en uw gezin en schakel alleen een erkend installatiebedrijf in.

ABT is gevestigd in Rotterdam, maar is al vele jaren een bekend adres voor particulieren en bedrijven uit Schiedam die op zoek zijn naar een gecertificeerd installatiebedrijf.

installatiebedrijf schiedam

ABT Installatietechniek hecht al vanaf het begin enorm veel waarde aan kwaliteit en zekerheid en heeft daarom alle onderstaande certificeringen behaald:

Meer weten over de betekenis ervan? Bekijk onze uitgebreide toelichting.

Allround installatiebedrijf voor Schiedam

ABT Installatietechniek is een vakkundige specialist op het gebied van verwarmingsinstallatie, luchtbehandeling, koeling, regeltechniek en loodgieterwerkzaamheden.

Wij zorgen voor de aanleg en onderhoud van installaties in zowel de utiliteitsbranche als de particuliere sector en voeren tevens werkzaamheden uit in opdracht van woningbouwverenigingen.

Als u op zoek bent naar een gedegen vertrouwenspartner die gevoel heeft voor klantgericht en servicegericht zakendoen, ongeacht de grootte van de klus, dan bent u bij ABT Installatietechniek aan het goede adres.

Als totaalinstallateur bieden wij u tevens de mogelijkheid om al uw installatiewerkzaamheden door één partner te laten regelen.

Waarom ABT inschakelen in Schiedam?

Ondanks dat we niet in Schiedam gevestigd zitten, komen we al vele jaren in Schiedam voor het uitvoeren van allerlei installatiewerken. Wij rekenen geen voorrijkosten en bieden u een 24-uurs service aan, dus wat dat betreft is de afstand totaal geen probleem. U kunt ons ook inschakelen voor loodgieter Schiedam.

Storing melden?

In geval van calamiteiten staat onze cv-monteur 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar om u weer op gang te helpen!

Geef uw storing telefonisch door of via het aanmeldformulier

Afspraak maken of meer informatie voor installatiebedrijf in Schiedam inzetten? Neem contact met ons op.