Installatiebedrijf Vlaardingen

“ABT is een gecertificeerd installatiebedrijf voor regio Vlaardingen”

Waarom gecertificeerd installatiebedrijf voor Vlaardingen kiezen?

Onderschat het risico van slecht installatiewerk niet en laat al uw installatiewerken uitvoeren door een gecertificeerd installatiebedrijf voor Vlaardingen. Helaas vallen er jaarlijks nog steeds gewonden en overlijden er mensen als gevolg van een slecht werkende installatie waarbij koolmonoxide vrijkomt.

Vanaf 2019 is het bij wet verplicht om als installatiebedrijf of cv-monteur gecertificeerd te zijn. Neem daarom geen risico voor uzelf en uw gezin en schakel alleen een erkend installatiebedrijf in.

installatiebedrijf vlaardingen

ABT Installatietechniek hecht al vanaf het begin enorm veel waarde aan kwaliteit en zekerheid en heeft daarom alle onderstaande certificeringen behaald:

Meer weten over de betekenis ervan? Bekijk onze uitgebreide toelichting.

ABT is een allround installatiebedrijf voor Vlaardingen

ABT Installatietechniek is een vakkundige specialist op het gebied van verwarmingsinstallatie, luchtbehandeling, koeling, regeltechniek en loodgieterwerkzaamheden.

Wij zorgen voor de aanleg en onderhoud van installaties in zowel de utiliteitsbranche als de particuliere sector en voeren tevens werkzaamheden uit in opdracht van woningbouwverenigingen.

Als u op zoek bent naar een gedegen vertrouwenspartner die gevoel heeft voor klantgericht en servicegericht zakendoen, ongeacht de grootte van de klus, dan bent u bij ABT Installatietechniek aan het goede adres.

Als totaalinstallateur bieden wij u tevens de mogelijkheid om al uw installatiewerkzaamheden door één partner te laten regelen.

Waarom ABT inschakelen als installatiebedrijf in Vlaardingen?

Ondanks dat we niet in Vlaardingen gevestigd zitten, komen we al vele jaren in Vlaardingen voor het uitvoeren van allerlei installatiewerken. Wij rekenen geen voorrijkosten en bieden u een 24-uurs service aan, dus wat dat betreft is de afstand totaal geen probleem.

Storing melden?

In geval van calamiteiten staat onze cv-monteur 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar om u weer op gang te helpen!

Geef uw storing telefonisch door of via het aanmeldformulier

Meer weten over de opties om ABT in te schakelen als installatiebedrijf Vlaardingen? Neem contact met ons op.