Loodgieter Capelle aan den ijssel?

“ABT heeft alleen gecertificeerde loodgieters in dienst”

Waarom erkende loodgieter in Capelle aan den IJssel kiezen?

Wanneer u loodgieterswerk heeft is het zeer aangeraden, en binnenkort verplicht, om dit door een erkende loodgieter uit te laten voeren. Zit u gevestigd in Capelle aan den IJssel, dan helpen onze gecertificeerde loodgieters graag.

Onderschat nooit het risico van een installatie waar vuur, gas, en water mee gemoeid gaat, want helaas gebeurt het nog steeds dat mensen gewond raken of overlijden door een slecht werkende/geïnstalleerde cv-installatie, waardoor koolmonoxide vrijkomt.

Wanneer u een gecertificeerde loodgieter inschakelt, bent u zeker dat u met een loodgietersbedrijf te maken heeft wat volgens de juiste veiligheids– en kwaliteitsnormen werkt.

loodgieter capelle aan den ijssel

ABT is uitbundig gecertificeerd als loodgietersbedrijf

ABT hecht al vanaf het begin enorm veel waarde aan kwaliteit en zekerheid en heeft daarom in de loop de tijd onderstaande certificeringen behaald.

Meer weten over de betekenis ervan? Bekijk onze uitgebreide toelichting.

Meer dan alleen een loodgietersbedrijf

ABT Installatietechniek is veel meer dan alleen een loodgietersbedrijf. Wij kunnen al uw werkzaamheden uitvoeren op het gebied van warmte, koeling en ventilatietechniek. 

Wij zorgen voor de aanleg en onderhoud van complete installaties voor zowel de utiliteitsbranche, de particuliere sector en woningbouwverenigingen.

Als u op zoek bent naar een gedegen vertrouwenspartner die gevoel heeft voor klantgericht en servicegericht zakendoen, ongeacht de grootte van de klus, dan bent u bij ABT Installatietechniek aan het goede adres.

Als totaalinstallateur bieden wij u tevens de mogelijkheid om al uw installatiewerkzaamheden door één partner te laten regelen.

Storing melden?

In geval van calamiteiten staat onze loodgieter 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar om u weer op gang te helpen!

Geef uw storing telefonisch door of via het aanmeldformulier

Afspraak maken of meer informatie voor het inzetten van onze loodgieter in Capelle aan den IJssel ? Neem contact met ons op.