Loodgieter Rotterdam?

“ABT heeft alleen gecertificeerde loodgieters in dienst”

Waarom gecertificeerde loodgieter uit Rotterdam kiezen?

Onderschat nooit het risico van slecht loodgieterswerk. Daar waar een installatie met vuur, gas, en water wordt geïnstalleerd, is het uitermate belangrijk dat dit alleen door gecertificeerde loodgieters wordt uitgevoerd. Zit u gevestigd in Rotterdam en heeft u een loodgieter nodig? We helpen u graag verder.

Wanneer u een gecertificeerde loodgieter inschakelt, weet u namelijk zeker dat u met een loodgietersbedrijf te maken hebt wat volgens de juiste veiligheids- en kwaliteitsnormen werkt.

Jaarlijks vallen er helaas nog steeds gewonden en overlijden er mensen door slecht installatiewerk van loodgieters, waardoor er bijvoorbeeld koolmonoxide vrijkomt. Neem daarom geen risico en schakel vandaag nog de erkende loodgieter in van ABT installatietechniek uit Rotterdam.

loodgieter rotterdam

ABT is een uitbundig gecertificeerd loodgietersbedrijf

ABT hecht al vanaf het begin enorm veel waarde aan kwaliteit en zekerheid en heeft daarom in de loop de tijd onderstaande certificeringen behaald.

Meer weten over de betekenis ervan? Bekijk onze uitgebreide toelichting.

Meer dan alleen een loodgietersbedrijf

ABT is een allround installatiebedrijf wat al uw werkzaamheden op het gebied van warmte, koeling en ventilatietechniek kan uitvoeren. 

Wij zorgen voor de aanleg en onderhoud van installaties in zowel de utiliteitsbranche als de particuliere sector en voeren tevens werkzaamheden uit in opdracht van woningbouwverenigingen.

Als u op zoek bent naar een gedegen vertrouwenspartner die gevoel heeft voor klantgericht en servicegericht zakendoen, ongeacht de grootte van de klus, dan bent u bij ABT Installatietechniek aan het goede adres.

Als totaalinstallateur bieden wij u tevens de mogelijkheid om al uw installatiewerkzaamheden door één partner te laten regelen.

 

Loodgieterswerk voor particulier en bedrijf

ABT Installatietechniek biedt alle voorkomende loodgieters- en installatiewerk aan zowel bedrijven als particulieren. Geen klus is voor ons te klein of te groot. Ervaar de kwaliteit van onze gecertificeerde installateurs en schakel ons vandaag nog in.

Storing melden?

In geval van calamiteiten staat onze loodgieter 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar om u weer op gang te helpen!

Geef uw storing telefonisch door of via het aanmeldformulier

Afspraak maken of meer informatie voor het inzetten van onze loodgieter in Rotterdam? Neem contact met ons op.