Loodgieter Schiedam

“ABT heeft alleen erkende loodgieters in dienst”

Waarom erkende loodgieter in Schiedam kiezen?

Wanneer u loodgieterswerk heeft is het zeer aangeraden, en binnenkort verplicht, om dit door een erkende loodgieter uit te laten voeren. Onze erkende loodgieters staan altijd klaar om u te helpen in Schiedam.

Onderschat nooit het risico van een installatie waar vuur, gas, en water mee gemoeid gaat, want helaas gebeurt het nog steeds dat mensen gewond raken of overlijden door een slecht werkende cv-installatie, waardoor koolmonoxide vrijkomt.

Wanneer u een gecertificeerde loodgieter inschakelt, bent u zeker dat u met een loodgietersbedrijf te maken hebt wat volgens de juiste veiligheids- en kwaliteitsnormen werkt.

U kunt ons ook voor alle voorkomende installatiewerken inschakelen. Meer informatie hierover op installatiebedrijf Schiedam.

ABT hecht al vanaf het begin enorm veel waarde aan kwaliteit en zekerheid en heeft daarom in de loop de tijd onderstaande certificeringen behaald.

Meer weten over de betekenis ervan? Bekijk onze uitgebreide toelichting.

Loodgietersbedrijf Schiedam voor bedrijf en particulier

Zowel particulieren, bedrijven en woningbouwverenigingen kunnen gebruik maken van onze professionele loodgieters. Geen installatie is te groot of te klein voor ons. 

loodgieter schiedam

Storing melden?

In geval van calamiteiten staat onze loodgieter 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar om u weer op gang te helpen!

Geef uw storing telefonisch door of via het aanmeldformulier

Afspraak maken of meer informatie voor loodgieter in Schiedam inzetten? Neem contact met ons op.