Storing boiler

Storing boiler

Wat mankeert er op het eerste gezicht aan de boiler? Lees een korte omschrijving van de mogelijke oplossing. Indien u hiermee de storing niet kunt verhelpen of bij twijfel adviseren wij u contact met ons op te nemen.

Boiler lekt bij opwarmen van het water?

Een boiler mag 1/30 deel van de inhoud lekken bij het opwarmen van water. Bij een 50 liter boiler, mag er dus ongeveer 3 liter water lekken. Als het meer is, neem dan contact met ons op.

De kraan lekt?

Een kraan mag lekken als er een ‘hoedje’ op de kraan zit. Op het moment, dat de boiler het water gaat verwarmen, wordt de druk in de boiler hoger en druppelt het overtollige water via dit ‘hoedje’ naar buiten. Zit er geen ‘hoedje’ op de kraan of er komt erg veel water uit de kraan, neem dan contact met ons op.

Er is geen warm water?

  • Als er net veel warmwater gebruikt is (bijv. er hebben een aantal personen gedoucht en een bad genomen), kan het water op zijn. De boiler heeft tijd nodig om een nieuwe voorraad water op te warmen.
  • Controleer of de stekker in het stopcontact zit en of er ook spanning op dit stopcontact staat. Mogelijk dat er een zekering vervangen moet worden in de meterkast.
  • Draai de 2-urenklok op de boiler helemaal open. Het water moet dan in twee uur helemaal opgewarmd worden. Controleer na twee uur of het water warm is.
  • Heeft u nog steeds geen warm water, neem dan contact met ons op.

Kies hieronder uit één van onze diensten voor particulieren:

Wij zijn onder andere OK-CV gecertificeerd. Lees meer over onze certificeringen.

In geval van calamiteiten staat onze storingsdienst 24/7 voor u klaar om u weer op gang te helpen! Bel hiervoor: