Warmtepomp Rotterdam

“ABT levert, installeert & onderhoudt warmtepompen in regio Rotterdam”

Warmtepomp Rotterdam

Warmtepomp in Rotterdam nodig? Nederland wil in 2050 CO2-neutraal zijn. Dat betekent dus dat we geen aardgas meer mogen verbranden, want daarbij komt het schadelijke CO2 vrij. Een goed alternatief om onze huizen en bedrijfspanden te verwarmen is een warmtepomp. De aanschafkosten van een warmtepomp worden snel terugverdiend. Een paar voordelen op een rij:

  • energieverbruik/energiekosten kunnen tot 40% verminderen in woningen en tot 60% in bedrijfsgebouwen. Zeker met de huidige verhoging in de tarieven is dit een zeer goede investering
  • Een warmtepomp kost veel minder (met groene elektriciteit helemaal niks) fossiele brandstof en veroorzaakt daarom veel minder CO2-uitstoot dan een cv-ketel. Zo helpt u de natuur ook een beetje
  • Een warmtepomp kan niet alleen tijdens de winter gebruikt als verwarming voor de woning, want het merendeel van de systemen beschikt ook over de mogelijkheid om te koelen.
  • nauwelijks onderhoud nodig aan een warmtepomp
  • eenvoudig te installeren
  • de overheid subsidieert mee bij de aanschaf van een warmtepomp.

Wij zijn gecertificeerd om warmtepompen te installeren en dat doen wij in Rotterdam en omgeving

ABT is een erkend installatiebedrijf uit Rotterdam. Kwaliteit door derden laten toetsen. Het is heel belangrijk voor ABT Installatietechniek dat onze organisatie wordt getoetst op alle vlakken binnen ons vakgebied. Om deze kwaliteit te waarborgen is certificering, opleidingen en innovatie nodig. 

Dus Warmtepomp in Rotterdam nodig? Neem contact op.

Storing melden?

In geval van calamiteiten staat onze storingsdienst 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar om u weer op gang te helpen!

Geef uw storing telefonisch door of via het aanmeldformulier

De mogelijkheden voor een warmtepomp in Rotterdam bespreken? Neem snel contact met ons op voor meer informatie.